2017. február 10., péntek

Lakótársat keresek

Bizonyos események rádöbbentettek, hogy eljött a változás ideje. 

Egyrészt kéne egy autó, meg jó lenne továbbtanulni, de nem gyűlik a lóvé, hiába dolgozom. Pedig nem veszek semmi "extrát" - értsd pl. ruha, asztal, szék, ilyesmik. :D Múlt héten 27.000 forintot, azaz a fizetésem egynegyedét költöttem el olyan semmikre, amik kellenek az élethez: budipapír, villanykörte, öblítő, elem, satöbbi. Megvetted, hazahotad, leteszed/beteszed/becsavarod a régi helyére, és se a holmijaid térfogata nem nőtt, se életminőségileg nem javultál, de már megint csóró vagy.

Másrészt van ez a hátproblémám, és próbáltam, de nem tom egyedül felragasztani a tapaszaimat. És annyira ciki, hogy minden második reggel félpucéran indítom a napot a munkahelyen, hogy aki éppen ráér, ragasszon már fel lécci, köszi, bocsi. És ezeken a reggeleken mindig végighallgatom, hogy mennyé má el a reumára. Ugyanez a kategória a betegség, mikor úgy nézek ki, hogy már a halál se akar elvinni, a konyháig alig bírok elmenni, de le kell szaladni a -20 fokba szopogatótablettáér, különben megdöglök.

És egy extra érv: ferde lett a kép a falon. 

Összegzem a felvezetést: úgy döntöttem, lakótársat keresek. 

A lakás amúgy kajak szép, világos, tök újszerű állapotban van. Kecskemét belvárosának a szélén található, főtér 10 perc séta. Egyelőre egyszobás, de hipp-hopp másfél lesz belőle, amint gipszkartont ragadok. Egyéni fűtés, telefon, internet, mosógép, tűzhely, szenteltvíz, Star Wars roló, jófej lakótárs adott. 
Castingot emailben egyeztetett időpontban tartok. Érdeklődni továbbra is: hekker.5d@gmail.com

De hogy feleslegesen ne törd magad, előnyt jelentenek az alábbiak:

Kis igény, nagy lóvé. 
Ha fiú vagy, és jól nézel ki. 
Ha nem gond felmászni a negyedikre a zsurog ásványvízzel.
Ha este 10 után csöndben vagy, nem muszáj aludni, csukott szemmel fekhetsz az ágyadban, és 6-kor nem morogsz, ha ébrednek a dolgozó emberek. 
Nincs mikró.
Ha télen jól tűröd a hideget, nyáron a meleget.
Ha van széked meg asztalod. 
Ha szereted a sört, bort, pálinkát, de nem az enyémet. 
Ha bírod a tigristapasz szagát, és nem okoz gondot néha felmatricázni a hátam. 
Ha szereted a zenei különlegességeket és a Belgát, mer itt néha szól ez-az. 
Ha hajlandó vagy a rendezett környezet és a higiénia érdekében lépéseket tenni.

Szép napot mindenkinek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LIFE UPDATE

Az elmúlt 5 év tömören: összejöttem a szembeszomszéddal, összeházasodtunk, építettünk egy házat, és lett egy gyerekünk, Guszti. Szóval semmi...